جلسه کمیته تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج با حضور اعضاء در دفتر سرپرست بیمارستان برگزار شد.
جلسه کمیته تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج با حضور اعضاء در دفتر سرپرست بیمارستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان؛ سرپرست بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج نظارت بر بهداشت، نگهداشت و انبار مواد غذایی، نظارت بر تهیه مواد اولیه غذایی، غذاهای رژیمی، نظارت مستمر بر نحوه تهیه، آماده سازی و سرو مواد غذایی، برنامه کنترل کمی و کیفی مواد غذایی، نظارت بر تعویض وسایل آشپزخانه را از وظایف این کمیته بر شمرد.
دکتر سجاد حسن زاده تهیه برنامه منسجم برای تهیه مواد اولیه غذایی، اعمال تنوع غذایی بر حسب فصول مسائل، تهیه و کنترل شناسنامه بهداشتی مشتمل بر گواهی صحت مزاج و عدم ابتلا به بیماری های واگیر برای کلیه پرسنل آشپزخانه و انجام ادواری آزمایشات ضروری برای تایید سلامت کارکنان آشپزخانه را لازم و ضروری دانست.
به گزارش وب دا؛ در ادامه اعضاء جلسه با بیان نظرات و پیشنهادات خود راهکارهای لازم را جهت بهبود و افزایش کیفیت غذا ارائه دادند.142